yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 100AQ SILICON NETOXIC PENTRU ACVARII Produsul Anterior 100S 100% SILICON – INSTALAŢII SANITARE

100D SILICON PENTRU CABINE DE DUȘ, BUCĂTĂRIE ȘI BAIE
Uygulama resimleri
100D SILICON PENTRU CABINE DE DUȘ, BUCĂTĂRIE ȘI BAIE
Special conceput pentru a fi utilizate în producţia şi montarea de cabine de duş. Fără solvenţi. Prezintă proprietăţi anti-mucegai excelente. Un material de etanşare de calitate superioară pentru lucrări de etanşare, sticlărie și de montare a geamurilor. Aderenţă şi durabilitate excelente.
100D SILICON PENTRU CABINE DE DUȘ, BUCĂTĂRIE ȘI BAIE

Informații despre produs


Caracteristici
În conformitate cu ISO EN 11600-F-20LM. 100% silicon, nu conţine solvenţi. Se întăreşte foarte repede. Nu va suferi contracţii. Nu îşi pierde coloarea; nu atrage murdăria. Proprietăţi anti-mucegai şi anti-fungice. Rezistent la temperaturi extreme şi la uzură. Nu contribuie la formarea de fisuri ori decolorarea materialului. Rezistent la acţiunea detergenţilor şi altor agenţi de curăţare, precum şi la acţiunea diverselor substanţe chimice. Sistem de întărire acetoxi. Conform normei EQ c4.1 a LEED privind conţinutul de COV (compuşi organici volatili). Produs evaluat drept fiind “produs cu emisii foarte scăzute”, conform regulei SCAQMD no. 1168.
Domenii De Aplicare
Lucrări de montare a panourilor şi uşilor la cabina de duş – mai ales în etapa de producţie. Umplerea rosturilor dintre plăci, cada şi cabina de duş în timpul instalării. Umplerea rosturilor dintre căzi de baie şi plăci de gresie/ faianţă după etapa de producţie incipientă. Hidroizolarea chiuvetelor.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
SA061 100D Transparent 310 ml 24 - -
SA062 100D White 310 ml 24 - -
Video