yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 100D SILICON PENTRU CABINE DE DUȘ, BUCĂTĂRIE ȘI BAIE Produsul Anterior 917N ETANŞANT NEUTRU IG – FERESTRE

100S 100% SILICON – INSTALAŢII SANITARE
Uygulama resimleri
100S 100% SILICON – INSTALAŢII SANITARE
Etanşant siliconic de înaltă calitate, cu întărire neutră, conceput pentru umplerea şi etanşarea golurilor, având o gamă largă de utilizare în construcţii. Acesta combină avantajele aderenţei remarcabile la materiale de construcţii cu procesul de întărire inodor, oferind protecţie anticorozivă.
100S 100% SILICON – INSTALAŢII SANITARE

Informații despre produs


Caracteristici
100% silicon, fără solvent. Monocomponent, cu întărire la umiditate. Proprietăţi anti-mucegai şi anti-fungice remarcabile. Excelentă aderenţă la substraturi poroase şi neporoase, fără a fi necesară aplicarea unui strat de grunduire. Oferă un grad mare de protecţie împotriva expunerii directe, îndelungate la lumina a soarelui, la ploaie, zăpadă şi ozon. Rezistent la temperaturi extreme (-60 ° C până la +180 ° C). Întărire rapidă. Modul de elasticictate scăzut, grad de elasticitate ridicat. Proprietăţi anti-mucegai şi anti-fungice. Nu contribuie la formarea de fisuri ori decolorarea materialului. Rezistent la acţiunea detergenţilor şi altor agenţi de curăţare, precum şi la acţiunea diverselor substanţe chimice. Sistem de întărire cu eliberare de acid acetic (acetoxi). Conform normei EQ c4.1 a LEED privind conţinutul de COV (compuşi organici volatili). Produs evaluat drept fiind “produs cu emisii foarte scăzute”, conform regulei SCAQMD no. 1168.
Domenii De Aplicare
Etanşarea rosturilor de îmbinare. Aplicaţii de etanşare pentru protejarea împotriva intemperiilor. Lucrări de sticlărie și de montare a geamurilor. Rosturi instalaţii sanitare: lucrări de etanşare în bucătării şi băi.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
SA031 100S Transparent 280 ml 24 - -
SA032 100S White 280 ml 24 - -