yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 610 ADEZIV PU DE MONTAJ EXPRESS Produsul Anterior 966P ADEZIV SPUMĂ PENTRU PARDOSELI

510 ADEZIV PU DE MONTAJ FĂRĂ CUIE
Uygulama resimleri
510 ADEZIV PU DE MONTAJ FĂRĂ CUIE
Adeziv monocomponent poliuretan cu întărire rapidă. Mulţumită adezivităţii sale superioare la toate materialele de construcţii des folosite, nu veţi mai avea nevoie de cuie sau şuruburi.
510 ADEZIV PU DE MONTAJ FĂRĂ CUIE

Informații despre produs


Caracteristici
Nu trebuie ţinut apăsat mult timp. Forţă de adeziune extrem de ridicată, valabilă pentru diferite substraturi, cum ar fi: lemn, fibră lemnoasă de densitate medie (MDF), beton. Întărire rapidă. Bună capacitate de umplere. Tixotropic, nu se tasează, ideal pentru rosturi verticale. Uşor de folosit. Nu va suferi contracţii. Rezistenţă excelentă la condiţii de umiditate şi la intemperii. Fără solvenţi. Utilizabil în cazul substraturilor uşor umede.
Domenii De Aplicare
Este potrivit pentru utilizarea în construcţii şi reparaţii, dacă este necesară o forţă de adeziune puternică şi o îmbinare permanentă dintre două suprafeţe poroase sau dintre una poroasă şi altă neporoasă. Poate fi folosit la lipituri implicând diferite tipuri de materiale de construcţii cum ar fi: lemn, MDF, beton, metal, polistiren, spumă poliuretanică, marmură, granit, ceramică etc.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
- 510 Plastic Cardridge 310 ml. 24 - -