yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 612J ADEZIV COLŢARE DE ALUMINIU EXPRESS Produsul Anterior 510 ADEZIV PU DE MONTAJ FĂRĂ CUIE

610 ADEZIV PU DE MONTAJ EXPRESS
610 ADEZIV PU DE MONTAJ EXPRESS
Adeziv monocomponent pe bază de spumă PU cu întărire rapidă. Acest produs îmbină două proprietăţi importante: rezistenţa mare a lipiturii în timp şi întărirea imediată. Poate fi folosit pentru a lipi suprafeţe compuse din aproape toate materialele de construcţie obişnuite.
610 ADEZIV PU DE MONTAJ EXPRESS

Informații despre produs


Caracteristici
Întărire rapidă. Timp de presare redus. Transparent. Forţă de adeziune extrem de mare pentru numeroase substraturi. Tixotropic, nu se tasează, ideal pentru rosturi verticale. Consum redus. Mai puţin costisitor. Excelente proprietăţi de umplere. Clasa D4, în conformitate cu DIN EN 204. Uşor de utilizat. Rezistenţă foarte bună la acţiunea diferitelor substanţe chimice. Excelentă rezistenţă la umezeală şi condiţii meteorologice nefavorabile. Nu va suferi contracţii. Fără miros puternic. Utilizabil în cazul substraturilor uşor umede.
Domenii De Aplicare
Este potrivit pentru utilizarea în construcţii şi reparaţii, dacă este necesară o forţă de adeziune puternică şi o îmbinare permanentă dintre două suprafeţe poroase sau dintre una poroasă şi altă neporoasă. Poate fi folosit la lipituri implicând diferite tipuri de materiale de construcţii cum ar fi: lemn, MDF, beton, metal, polistiren, spumă poliuretanică, marmură, granit, ceramică etc.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
GA400 610 Aluminium Cardridge 310 12 - -
GA400P 610 Plastic Cardridge 310 ml 12 - -
GA305 610 Aluminium Tube 50 ml 30 - -
Video