yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 616C ADEZIV PU CONSTRUCŢII EXPRESS Produsul Anterior 610 ADEZIV PU DE MONTAJ EXPRESS

612J ADEZIV COLŢARE DE ALUMINIU EXPRESS
Uygulama resimleri
612J ADEZIV COLŢARE DE ALUMINIU EXPRESS
Adeziv monocomponent pe bază de spumă PU cu întărire rapidă, cu excelente proprietăţi adezive, conceput exclusiv pentru lipiturile necesare colţarelor din aluminiu, inclusiv pentru toate tipurile de elemente de aluminiu folosite în instalarea colţarelor.
612J ADEZIV COLŢARE DE ALUMINIU EXPRESS

Informații despre produs


Caracteristici
Capacitate perfectă de lipire pe suprafeţele din aluminiu. Timp redus de presare. Uşor de folosit atât pe verticală, cât şi pe suprafeţe orizontale. Nu se va tasa. Consum redus. Mai economic. Umiditatea nu afectează calitatea acestui adeziv. Rezistent la condiţii meteorologice adverse şi la diverse substanţe chimice. Poate fi întrebuinţat atât în interior cât şi în exterior. Asigură o bună aderenţă la o multitudine de substraturi.
Domenii De Aplicare
Pentru colţare, uşi şi ferestre din aluminiu. Pentru lipirea suprafeţelor de aluminiu de cele mai des utilizate substraturi, cum ar fi lemn: MDF, beton, metal, polistiren, spumă poliuretanică, PVC, granit, marmură, ceramică. De asemenea, poate fi utilizat şi la lipirea marii majorităţi a materialelor de construcţie comune.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
GA412 612J Plastic Cardridge 310 ml. 12 - -
Video