yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 820P SPUMĂ PU GREU INFLAMABILĂ (CLASA DE INFLAMABILITATE B1) PENTRU APLICATOR TIP PAI Produsul Anterior 140F ETANSEIZANT IGNIFUG PE BAZA DE SILICON

820 SPUMĂ PU (CLASA DE INFLAMABILITATE B2)PENTRU APLICATOR TIP PAI
Uygulama resimleri
820 SPUMĂ PU (CLASA DE INFLAMABILITATE B2)PENTRU APLICATOR TIP PAI

Spumă monocomponentă, cu întărire la umiditate, auto-expandabilă. Spumă poliuretanică gata de întrebuinţare, conţinând gaze generatoare de aerosoli care nu dăunează în niciun fel stratului de ozon. Poate rezista unui incendiu de până la 235 de minute în anumite configuraţii. Spumă PU de înaltă calitate recomandată în acele operaţiuni de etanşare în care rezistenţa la foc este impusă prin lege. Spumă special concepută pentru aplicare uşoară folosind aplicatorul de tip pai inclus în fiecare kit.

820 SPUMĂ PU (CLASA DE INFLAMABILITATE B2)PENTRU APLICATOR TIP PAI

Informații despre produs


Caracteristici

În conformitate cu EN 1366-4: agent ignifug; rezistenţă în caz de incendiu de până la 235 de minute. Etanşare eficientă împotriva fumului şi noxelor. Nu conţine compuşi CFC şi H-CFC. Aderenţă, stabilitate, capacitate de umplere şi de montare excelente. Randament ridicat de până la 45 de litri, în funcţie de condiţiile de temperatură şi umiditate. Excelenta aderenţă la diverse substraturi – cu precum: teflon, polietilenă (PE) şi polipropilenă (PP). Capacitate mare de umplere. Excelente proprietăţi de izolaţie termică şi fonică. După întărire, poate fi vopsit ori tăiat. Nu va manifesta contractare. Rezistenţă la umezeală şi formarea de mucegai. Reacţia la foc: clasa B1 (DIN 4102).

Domenii De Aplicare

Toate aplicaţiile în care sunt dezirabile proprietăţi ignifuge, cum ar fi: instalarea de cadre pentru uşi şi ferestre. Umplerea şi etanşarea crăpăturilor, rosturilor şi găurilor (inclusiv în pereţi). Izolare termică pentru acoperiş. Etanşarea găurilor pentru cabluri şi ţevi. Izolare fonică şi etanşare pereţi despărţitori. Lipirea materialelor izolante. Orice fel de operaţiuni de lipire şi fixare.

Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
FA015 820 All Season - 12 - -
Video