yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 3XL SPUMĂ CU COEFICIENT RIDICAT DE EXPANDARE PENTRU APLICATOR TIP PISTOL Produsul Anterior 940 SPUMĂ PU REUTILIZABILĂ – APLICATOR PREVĂZUT CU SUPAPĂ DE SIGURANŢĂ

888P SPUMĂ FLEXIBILĂ PENTRU APLICATOR TIP PISTOL
Uygulama resimleri
888P SPUMĂ FLEXIBILĂ PENTRU APLICATOR TIP PISTOL
Spumă flexibilă din poliuretan monocomponent, folosită cu aplicator de tip pistol.Flexibilitate mare. Calitate superioară, aplicare mai uşoară. Reutilizabil. Nu conţine gaze generatoare de aerosoli care dăunează în vreun fel stratului de ozon. Spuma va avea tendinţe minime de dilatare după aplicare (mai puţin de 50%); ca atare, este economic de utilizat. Spumă foarte elastică. Excelente proprietăţi de izolaţie termică şi fonică.
888P SPUMĂ FLEXIBILĂ PENTRU APLICATOR TIP PISTOL

Informații despre produs


Caracteristici
Revenire elastică cu valoare ridicată. Rămâne neafectată de mişcări/ deplasări violente şi nu suferă deformări structurale drept urmare a acestora. Capacitate foarte mare de absorbţie a şocului la impact. Excelentă aderenţă şi capacitate de umplere. Excelente proprietăţi de izolaţie termică şi fonică. Consum economic datorită preciziei aplicării. Randament ridicat de până la 45 de litri, în funcţie de temperatură şi umiditate. Rezistenţă la umezeală şi formarea de mucegai. Se poate adăuga strat de vopsea.
Domenii De Aplicare
Potrivită sistemelor supuse unor vibraţii violente. De utilizat în producţia de panouri fonoizolante. Aplicarea de straturi fonoizolante la diferite echipamente industriale. Reducerea propagării zgomotelor în timpul utilizării (în calitate de spumă de fixare). Fixare şi izolare de cadre pentru uşi şi ferestre. Umplerea şi etanşarea golurilor, rosturilor şi crăpăturilor. Umplerea găurilor din pereţi. Umplerea tuturor tipurilor de rosturi în lucrările de construcţie a acoperişurilor. Izolaţii termice superioare pentru sistemele de încălzire/climatizare. Izolarea prizelor electrice şi a conductelor de apă.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
- 888P - 900 gr. 12 - -