yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 905N SILICON NEUTRU (CONSTRUCŢII) Produsul Anterior 638TD ETANŞANT POLIURETANIC PENTRU FINISĂRI CU SPECT TEXTURAT

900N SILICON NEUTRU PENTRU OGLINZI
Uygulama resimleri
900N SILICON NEUTRU PENTRU OGLINZI
Silicon neutru de înaltă calitate, special conceput pentru lipirea oglinzilor de toate tipurile şi dimensiunile, fără a afecta oglinda. O oglindă lipită este mai sigură, deoarece nu prezintă riscul ca bucăţi mari de sticlă să cadă în caz de spargere.
900N SILICON NEUTRU PENTRU OGLINZI

Informații despre produs


Caracteristici
Foarte elastic, mişcare în lucru de +/- 25%. Excelentă aderenţă la substraturi poroase şi neporoase, fără a fi necesară aplicarea unui strat de grunduire. Pentru montarea oglinzilor cu un grad mai ridicat de siguranţă. Proprietăţi anticorozive. Permanent elastic. Întărire rapidă. 100% silicon, fără solvent. Fără miros foarte puternic. Uşor de aplicat şi mânuit cu ajutorul unui aplicator. Grad ridicat de vâscozitate; nu se tasează. Agent monocomponent. Se întăreşte în condiţii de umiditate. Rezistent la temperaturi extreme (-60 ° C până la +180 ° C).
Domenii De Aplicare
Pentru fixarea oglinzilor (în locuri precum centre de fitness, restaurante, cafenele, hoteluri, şi birouri, oriunde este nevoie de oglinzi). Lucrări de sticlărie și de montare a geamurilor. Special conceput pentru acele aplicaţii de etanşare în care se evită emanarea de mirosuri puternice.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
SA081 900N Transparent 310 ml - - -
Video