yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 960C Combo Adhesive Pu Foam Produsul Anterior 960 ADEZIV PU PENTRU APLICATOR TIP PAI

960P ADEZIV PU PENTRU APLICATOR TIP PISTOL
Uygulama resimleri
960P ADEZIV PU PENTRU APLICATOR TIP PISTOL
Adeziv monocomponent pe bază de spumă PU, uşor de utilizat, cu întărire rapidă la umiditate (spray aerosol). Oferă aderenţă puternică şi rapidă, potrivită pentru diferite materiale de construcţii; se recomandă în special în instalarea sistemelor de izolaţie termică.
960P ADEZIV PU PENTRU APLICATOR TIP PISTOL

Informații despre produs


Caracteristici
Ideal pentru lipirea panourilor termoizolante din polistiren (XPS şi EPS), oferind un grad ridicat de aderenţă. Se întăreşte în două ore dacă se fixează cu cleme. Mai economic. Gata de întrebuinţare sub formă de spray aerosol. Fiecare flacon de spray va fi de ajuns pentru lipirea unor suprafeţe de până la 14 m2 de panouri termoizolante. Dilatare minimă în timp ce se întăreşte. După fixare, nu vor mai exista fluctuaţii de dilatare sau contracţie. Un material mai uşor în comparaţie cu tencuiala termoizolantă. Nu va spori apreciabil greutatea elementelor structurale ale clădirii pentru care se foloseste adezivul, în funcţie de umiditate şi temperatură. Reacţia la foc: clasa E (conform EN 13501-1, echivalent clasei B2, DIN 4102). Poate suporta temperaturi joase la utilizare – inclusiv 0°. Nu conţine gaze generatoare de aerosoli care dăunează stratului de ozon.
Domenii De Aplicare
Ideal pentru montarea panourilor termoizolante şi umplerea oricăror găuri şi crăpături întâmpinate în timpul aplicării adezivului. De asemenea, este recomandat pentru acele materiale de construcţii din lemn concepute pentru a fi lipite de suprafeţe din beton, metal etc. Ideal pentru acele aplicaţii în care dilatarea termică trebuie să fie minimă. Pentru montări şi izolaţii ale cadrelor de ferestre şi uşi.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
FA009 960 - Gw. 900 g. ± %2 12 - -