yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 966P ADEZIV SPUMĂ PENTRU PARDOSELI Produsul Anterior 965P ADEZIV PE BAZĂ DE SPUMĂ PU PENTRU ŢIGLE DE ACOPERIŞ

962P ADEZIV PENTRU BETON, PIATRĂ NATURALĂ ŞI CĂRĂMIDĂ
Uygulama resimleri
962P ADEZIV PENTRU BETON, PIATRĂ NATURALĂ ŞI CĂRĂMIDĂ
Adeziv- spumă de înaltă calitate, de utilizat cu aplicator de tip pistol – gata de întrebuinţare. Conceput special pentru îmbinarea anumitor elemente de construcţie cum ar fi cele din beton aerat, precum şi diferite tipuri de cărămizi.
962P ADEZIV PENTRU BETON, PIATRĂ NATURALĂ ŞI CĂRĂMIDĂ

Informații despre produs


Caracteristici
Adeziv monocomponent pe bază de spumă, uşor de utilizat, cu întărire rapidă. Pentru lipirea suprafeţelor din piatră folosite în construcţii. Aderenţă puternică la diferite tipuri de beton şi piatră. Aplicaţii interioare şi exterioare. Rezistent la intemperii. Nu contribuie la formarea de punţi termice, datorită proprietăţilor excelente de izolare termică. Practic, uşor de utilizat şi mai economic. Dilatare minimă cât se întăreşte. După fixare, nu vor mai exista fluctuaţii de dilatare sau contracţie. Acest adeziv nu va spori apreciabil greutatea elementelor structurale ale clădirii pentru care se foloseste adezivul. Poate suporta temperaturi joase la utilizare – inclusiv 0°. Nu conţine gaze generatoare de aerosoli care dăunează stratului de ozon.
Domenii De Aplicare
Îmbinare blocuri de zidărie pentru pereţii interiori care nu fac parte din structura de rezistenţă. Se recomandă utilizarea pentru fixarea permanentă a elementelor din piatră sau beton. Pavele/ plăci de beton. Ziduri de sprijin în trepte şi stâlpi/ coloane segmentate. Capace interval gard din piatră reconstituită. Piatră şi cărămizi decorative pentru amenajarea grădinii. Păci de polistiren expandat. Elemente din beton celular uşor. Prefabricate ornamentale. Piatră naturală şi prelucrată. Cărămidă, beton aerat, bolţari din beton sau piatră ponce, plăci de gips-carton; pentru lipirea panourilor de gips-carton. Ideal pentru acele aplicaţii în care dilatarea termică trebuie să fie minimă. Pentru montări şi izolaţii ale cadrelor de ferestre şi uşi.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
FA962 962 - Gw. 900 g. ± %2 12 - -
Video