yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 962P ADEZIV PENTRU BETON, PIATRĂ NATURALĂ ŞI CĂRĂMIDĂ Produsul Anterior 960C Combo Adhesive Pu Foam

965P ADEZIV PE BAZĂ DE SPUMĂ PU PENTRU ŢIGLE DE ACOPERIŞ
Uygulama resimleri
965P ADEZIV PE BAZĂ DE SPUMĂ PU PENTRU ŢIGLE DE ACOPERIŞ
Adeziv monocomponent pe bază de spumă PU, uşor de utilizat, cu întărire rapidă la umiditate (spray aerosol). Special conceput pentru montarea ţiglelor pe acoperiş, datorită unei mai mari rezistenţe mecanice şi aderenţei sporite la beton şi cărămidă, precum şi la materiale izolante (cum ar fi polistirenul şi pluta).
965P ADEZIV PE BAZĂ DE SPUMĂ PU PENTRU ŢIGLE DE ACOPERIŞ

Informații despre produs


Caracteristici
Fixare puternică a ţiglelor pentru acoperiş. Aderenţă instantanee, permite fixarea acoperişului în decurs de două ore. Excepţional de rezistent la uzură şi la deteriorarea produsă de vânt. Nu contribuie la formarea de punţi termice, datorită proprietăţilor excelente de izolare termică. Datorită formulei chimice moderne, are un profil puternic tixotropic. Mai economic. Gata de întrebuinţare sub formă de spray aerosol. Fiecare flacon de spray va fi de ajuns pentru lipirea unor suprafeţe de până la 14 m2 de ţiglă. Dilatare minimă în timp ce se întăreşte. După fixare, nu vor mai exista fluctuaţii de dilatare sau contracţie. Nu va spori apreciabil greutatea elementelor structurale ale clădirii pentru care se foloseste adezivul. Randament ridicat de până la 55 de litri, în funcţie de temperatură şi umiditate. Reacţia la foc: clasa E (conform EN 13501-1, echivalent clasei B2, DIN 4102). Poate suporta temperaturi joase la utilizare – inclusiv 0°. Nu conţine gaze generatoare de aerosoli care dăunează stratului de ozon.
Domenii De Aplicare
Ideal pentru montarea ţiglelor (inclusiv cele termoizolante) pe acoperişuri, precum şi pentru repararea şi consolidarea de acoperişuri. Potrivit şi pentru montarea elementelor din lemn şi a panourilor termoizolante şi anti-zgomot. Pentru etanşări şi montări în general, unde dilatarea termică trebuie să fie minimă. Pentru montări şi izolaţii ale cadrelor de ferestre şi uşi.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
FA016 965P - Gw. 900 g. ± %2 12 - -