yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 510 ADEZIV PU DE MONTAJ FĂRĂ CUIE Produsul Anterior 962P ADEZIV PENTRU BETON, PIATRĂ NATURALĂ ŞI CĂRĂMIDĂ

966P ADEZIV SPUMĂ PENTRU PARDOSELI
Uygulama resimleri
966P ADEZIV SPUMĂ PENTRU PARDOSELI
Adeziv de înaltă calitate monocomponent pe bază de spumă PU de nouă generaţie special conceput pentru podele montate pe grinzi, duşumele oarbe, planşee din grinzi cu zăbrele, plăci aglomerate din lemn, OSB, punţi. Adezivul pentru pardoseli asigură o adezivitate superioară la cherestea, placaj, beton, metale, zidărie şi alte substraturi, chiar dacă sunt îngheţate sau uşor umede.
966P ADEZIV SPUMĂ PENTRU PARDOSELI

Informații despre produs


Caracteristici
Randamentul acestui produs este de-a dreptul revoluţionar – poate înlocui până la 25 de cartuşe standard de 280 ml de adeziv etanşant obişnuit. Aderenţă extrem de puternică, fie că este vorba de cherestea uscată, umedă, tratată şi ori chiar îngheţată. Reduce riscul ca un cui să iasă din structură, reduce scârţâielile. Mai puţin costisitor. Aplicare uşoară, fără pierdere de timp. Termoizolantă şi fonoizolantă.
Domenii De Aplicare
Pentru operaţiuni implicând diverse materiale de construcţii, cum ar fi: cherestea, placaj, beton, metale, zidărie, oţel şi alte metale, fibră de sticlă etc. Pentru fixarea grinzilor pentru podele, a duşumelelor oarbe şi a altor pardoseli din lemn.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
FA096 966P - Gw. 900 g. ± %2 12 - -
Video