yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Anterior A90 SPRAY ANTI-STROPI SUDURĂ

A104 SPRAY ÎNDEPĂRTARE ETICHETE ŞI AUTOCOLANŢI
Uygulama resimleri
A104 SPRAY ÎNDEPĂRTARE ETICHETE ŞI AUTOCOLANŢI
Cu extract natural de ulei de portocal, dezvoltat pentru îndepărtarea etichetelor şi autocolantelor cu uşurinţă. De asemenea, poate fi folosit cu succes ca degresant, datorită puterii sale de dizolvare.
A104 SPRAY ÎNDEPĂRTARE ETICHETE ŞI AUTOCOLANŢI

Informații despre produs


Caracteristici
Pătrunde direct în porii suprafeţei şi dizolvă rapid reziduurile adezive de pe sticlă şi straturi vopsite. O soluţie uşoară pentru îndepărtarea autocolantelor de toate felurile, a reziduurilor de bandă adezivă, a urmelor de marker, de creioane, de ruj. Piese metalice, motoare, unelte, prese de imprimare, beton şi altele. Sigur de utilizat pe toate suprafeţele neporoase întâlnite la automobile; metale, vopsea, barele de protecţie ale maşinilor, materiale plastice şi geamuri din sticlă. Nu contribuie la deteriorarea stratului de vopsea al automobilelor. Poate fi folosit pentru a curăţa reziduurile greu de îndepărtat ale etichetelor lipicioase. Spray cu aerosoli - permite o aplicare rapidă şi uşoară. Se poate lucra pe o multitudine de suprafeţe; are un miros plăcut de citrice. De asemenea, nu conţine niciun gaz generator de aerosoli pe bază de de CFC. Nu deteriorează straturile de vopsea sau materialele plastice. Poate fi aplicat pe suprafeţe mai mari într-un scurt timp.
Domenii De Aplicare
Se poate folosi pe ferestre, pe materiale din piele, vinil, tesaturi, pe caroserii auto, pe suprafete vopsite, pentru scule, plastic, metal si lemn.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
YAC104 A104 - 200 ml 24 - -
Video