yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor A107 KIT REPARARE ANVELOPE Produsul Anterior A114 Carb & Choke Cleaner

A110 AGENT DE CURĂŢARE AMBREIAJ ŞI FRÂNE
Uygulama resimleri
A110 AGENT DE CURĂŢARE AMBREIAJ ŞI FRÂNE
Puternic agent de curăţare aerosol pentru frâne şi ambreiaj, folosit la îndepărtarea substanţelor uleioase, a grăsimilor, a murdăriei şi prafulului, contribuind la eliminarea riscului alunecării şi scârţâielii frânelor şi ambreiajului, cauzate de depuneri de contaminanţi. Agentul de curăţare aerosol pentru frâne şi ambreiaj contribuie la o mai bună funcţionare a acestora, pe o perioadă mai îndelungată.
A110 AGENT DE CURĂŢARE AMBREIAJ ŞI FRÂNE

Informații despre produs


Caracteristici
Îndepărtează eficient depunerile, cum ar fi cele cauzate de scurgerea lichidului de frână, a lubrifianţilor, a uleiului de motor, precum şi acei contaminanţi întăriţi. Îndepărtează praful de pe piesele componente ale sistemelor de frână şi ambreiaj. Reduce scârţâiala discului de frână şi al ambreiajului. Poate să fie aplicat fără dezasamblarea autovehiculului, astfel economisind timp şi reducând costurile de întreţinere. Se evaporă repede. Nu lasă urme. Pătrunderea excelentă în porii suprafeţei. Stabil, fără pătare şi fără coroziune pe suprafeţele metale. Recipientul este prevăzut cu o supapă de pulverizare cu o rază de acţiune de 360 ° (poate fi aplicat în poziţie răsturnată), precum şi un tub de prelungire pentru un nivel mai mre de confort.
Domenii De Aplicare
Perfect pentru curăţare şi degresare: Garniturile de frână, Garniturile de frână cu tambur, Cilindri, Pantofi de frână, Plăcuţe de frână, Discuri de frână, Pene, Arcuri, Etrieri de frână, Discuri ambreiaj
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
- A110 - 500 ml 12 - -
Video