yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor A60 AGENT CURĂŢARE CONTACTE ELECTRICE

A40 MAGIC INHIBITOR DE COROZIUNE, LUBRIFIANT ȘI SPRAY DE PROTECŢIE MULTIFUNCŢIONAL
Uygulama resimleri
A40 MAGIC INHIBITOR DE COROZIUNE, LUBRIFIANT ȘI SPRAY DE PROTECŢIE MULTIFUNCŢIONAL
Inhibitor de coroziune, lubrifi ant şi spray cu aerosoli oferind protecţie multifuncţională. Datorită formulei sale speciale, are o gamă largă de întrebuinţări: curăţare, lubrifi ere, clintirea pieselor întepenite din pricina ruginii, combaterea umidităţii. Poate fi folosit în industrie, în locuinţele oamenilor şi în trebuirile mărunte de zi cu zi.
A40 MAGIC INHIBITOR DE COROZIUNE, LUBRIFIANT ȘI SPRAY DE PROTECŢIE MULTIFUNCŢIONAL

Informații despre produs


Caracteristici
Capacitatea maximă de pătrundere în suprafaţă. Dezmorţirea şuruburile ruginite sau corodate, precum şi a piuliţelor, cablurilor şi a oricăror altor elemente de fi xare. Lubrifi ază şi slăbeşte balamalele pentru uşi şi ferestre, precum şi încuietori, lacăte şi altele. Diminuează forţele de frecare şi opreşte zgomotele nedorite de la pedale, scaune, ferestre, robinete şi balamale. Nu conţine silicon. Nu se murdăreşte. Combate umezeala supefi cială şi o usucă, acţionând, astfel, drept agent de lubrifi ere durabilă. Protejează piesele metalice împotriva ruginei. Contribuie la buna întreţinere, graţie pătrunderii în suprafaţă şi protejează împotriva acumulării de murdărie. Dizolvă gudroanele, guma, adezivii etc. Permează straturile uleioase, de murdărie – şi creează un strat de protecţie la suprafaţă.
Domenii De Aplicare
La toate tipurile de montaje, la mecanismele pentru uşi şi ferestre, încuietori, mânere, balamale. Pentru combaterea umidităţii pe suprafeţele metalice la biciclete, motociclete, autovehicule uşoare, la contacte electronice şi alte aparate de uz casnic, cum ar fi burghii, fi erestrău cu bandă pentru metale etc. Pentru slăbirea şi deblocarea mecanismelor ruginite şi înţepenite. Poate fi utilizat la protecţia suprafeţeor vulnerabile acţiunii apei si ruginii. Pentru dizolvarea de materiale cu caracter adeziv precum gudroanele, guma, benzi adezive etc. Poate fi folosit pentru curăţirea şi întreţinerea armelor.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
YA420 A40 - 200 ml 24/96 - -
YA440 A40 - 400 ml 24/48 - -
YA410 A40 - 100 ml 36 - -
YA419 A40 - 19 L 1 - -
YA430 A40 - 30 L 1 - -
YA402 A40 - 200 L 1 - -
Video