yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor A70 SPRAY PENETRANT PE BAZĂ DE ULEI Produsul Anterior A40 MAGIC INHIBITOR DE COROZIUNE, LUBRIFIANT ȘI SPRAY DE PROTECŢIE MULTIFUNCŢIONAL

A60 AGENT CURĂŢARE CONTACTE ELECTRICE
Uygulama resimleri
A60 AGENT CURĂŢARE CONTACTE ELECTRICE
Un produs conceput pentru a elimina reziduurile de flux şi alţi contaminanţi de suprafaţă. Produsul se evaporă repede, lăsând în urmă un strat de protecţie. Este conceput pentru curăţarea de substanţe uleioase, murdărie etc. de pe echipamentele electrice şi electronice.
A60 AGENT CURĂŢARE CONTACTE ELECTRICE

Informații despre produs


Caracteristici
Acţiune rapidă de curăţare; îndepărtează reziduurile de flux, substanţe uleioase, amprentele digitale şi a alte tipuri de contaminanţi. Aplicarea periodică contribuie la o durată mai mmare de funcţionare a componentelor. Substanţă neconductoare de curent şi necorozivă. Se evaporă complet, lăsând un strat de protecţie foarte subţire. Pentru toate suprafeţele metalice, cele mai multe tipuri de cauciuc, materiale plastice şi materiale de acoperire. Se recomandă să fie testat înainte de utilizare pe materiale sensibile din material plastic, pe cele lipite cu adeziv sau pe cele asupra cărora se exercită presiune şi forţe care le-ar putea compromite rezistenţa structurală. Nu este dificil de utilizat şi în poziţie răsturnată (raza de acţiune este de 360°).
Domenii De Aplicare
Calculatoare. Echipamente digitale. Sisteme de aprindere electronică. Sisteme de navigare. Aparatură electronică. Circuite imprimate. Radare. Radio. Comutatoare şi relee. Întrerupătoare de circuit. Sisteme de alarmă. Terminale. Mufe şi prize.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
YA60 A60 - 200 ml 12 - -