yandex
...

AKFİX

Începându-și activitatea  în domeniul construcțiilor chimice în anul 2001, Akfix s-a axat pe dezvoltarea unor produse și tehnologii chimice ecologice pentru a crea soluții permanente care să satisfacă nevoile clienților. Dezvoltând diferite produse care să întrunească diferite nevoi ale clienților, Akfix le oferă clienților săi o gamă largă de produse:

• Spume poliuretanice
• Materiale de etanșare
• Adezivi pentru hârtie
• Adezivi tehnicii și industriali
• Produse tehnice pentru pulverizare
• Produse pentru acoperire și Impermeabilizare

Datorită cunoștințelor vaste de know-how, Akfix a ajuns să fie un adevărat MAESTRU AL SOLUȚIILOR, fiind cu adevărat un profesionist în domeniul spumelor poliuretanice și al materialelor de etanșare de pe piață, un maestru în dezvoltare și furnizare a acestor produse. VINE ÎN PERMANENȚĂ CU SOLUȚII pentru a susține, a completa și a ajuta societățile profesionale de construcții în activitățile acestora.

În prezent, Akfix se află într-o relație strânsă cu clienții săi, distribuindu-și produsele în mai mult de 108 de țări din lumea întreagă, fiind capabil să le îndeplinească cererile într-o foarte scurtă perioadă de timp. Akfix oferă partenerilor săi avantaje și beneficii importante pe piață. Asigură partenerilor săi sprijin eficient în marketing și vânzări, asigurându-le o poziție solidă pe piața concurențională actuală.

În plus, produsele Akfix, dezvoltate pe baza nevoilor pieței, sunt prezentate pe piață prin intermediul unor operațiuni promoționale și pe bază de comunicare intensă.

Profesioniștii și amatorii din toată lumea preferă produsele Akfix pentru rezultate permanente și fructuoase.

Akfix este marcă înregistrată a Akkim Yapı Kimyasalları A.Ş. , acela mai mare producător de Spume PU și materiale de etanșare din silicon din Turcia.