yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor SPRAY VOPSEA INOX Produsul Anterior SPRAY VOPSEA FINISAJ STRĂLUCITOR

SPRAY VOPSEA BARĂ PROTECŢIE VEHICULE
Uygulama resimleri
SPRAY VOPSEA BARĂ PROTECŢIE VEHICULE
Bare de protecţie zgâriate şi deteriorate vor deveni curand de domeniul trecutului. Acest produs se utilizează pentru a repara şi îmbunătăţi calitatea barele de protecţie din plastic, menţinând în acelaşi timp structura originală. Pulverizatorul poate fi aplicat direct pe suprafeţele de plastic, fără a mai fi nevoie de grunduire; conferă suprafeţelor sintetice un luciu ca de mătase.
SPRAY VOPSEA BARĂ PROTECŢIE VEHICULE

Informații despre produs


Caracteristici
Luciu şi culoare strălucitoare. Nu modifi ca structura originală a barei de protecţie. Rezistent la şocuri şi la impact. Uşor de folosit. Timp de uscare rapidă (timpul de uscare depinde de temperatura din jur, de umiditatea aerului şi de grosimea stratului aplicat). Excelente proprietati de acoperire. Aderenţă excelentă. Potrivit pentru multe alte materiale sintetice.
Domenii De Aplicare
Poate fi folosit la repararea şi a îmbunătăţirea aspectului si calitatii barelor de protecţie din plastic, menţinând în acelaşi timp structura originală. Potrivit pentru utilizări decorative de interior. Oferă suprafeţelor sintetice un luciu intens.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
423208 - Black 400 ml 6 - -