yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor C950 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE RĂŞINI EPOXIDICE PURE Produsul Anterior C900 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE POLIESTER

C920 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE EPOXI-ACRILAT FĂRĂ STIREN (EASF)
C920 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE EPOXI-ACRILAT FĂRĂ STIREN (EASF)
Ancoră chimică de tip mortar de injecţie pe bază de epoxi-acrilat, fără stiren pentru suporturi solide sau cu găuri, având un timp scurt de întărire. Calitate ireproşabilă. Este excelent pentru fi xarea în beton, structuri din cărămizi perforate şi blocuri cu goluri verticale de tip „cavity bock” (pe bază de nisip, ciment şi zgură de cărbune), potrivit unei game largi de întrebuinţări.
C920 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE EPOXI-ACRILAT FĂRĂ STIREN (EASF)

Informații despre produs


Caracteristici
Potrivit pentru fi xarea tijelor fi letate şi a barelor de armătură în structuri solide sau cu găuri. Uşor de extrudat şi de injectat. Tixotropic. Poate fi aplicat atât în direcţie verticală, cât şi în direcţie orizontală. Întărire rapidă.
Domenii De Aplicare
Pentru fi xarea de greutăţi mari în piatră solidă şi beton. Poate servi drept mortar de reparaţii sau mortar adeziv pentru elemente din beton. Ataşarea tijelor fi letate, a piuliţelor, a barelor de armătură, a profi lelor etc. Pentru fi xarea de greutăţi medii în cărămidă cu goluri verticale. Fixarea construcţii din lemn, metal, pentru profi le metalice, instalaţii sanitare, racordarea de ţevi, pergole/ marchize, faţade, jgheaburi pentru cabluri, balustrade, scări, porţi, elemente de asamblare ferestre.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
CA36 C920 EASF 345 ml. 12 - -
CA037 C920 EASF 300 ml. 12 - -