yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 308 Acrylic Montage Adhesive (Instant Grab) Produsul Anterior C920 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE EPOXI-ACRILAT FĂRĂ STIREN (EASF)

C950 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE RĂŞINI EPOXIDICE PURE
Uygulama resimleri
C950 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE RĂŞINI EPOXIDICE PURE
Mortar de injecţie pentru materiale solide. Poate fi utilizat efi cient în găuri uscate, umede şi inundate; întărire rapidă.
C950 ANCORĂ CHIMICĂ PE BAZĂ DE RĂŞINI EPOXIDICE PURE

Informații despre produs


Caracteristici
Efi cient inclusiv pentru montarea în găuri umede şi inundate. Nu va suferi contracţii, poate fi folosită în găuri de dimensiuni mai mari. Potrivit pentru fi xarea barelor de armătură în structuri simple. Fără stiren; fără miros puternic. Tixotropic. Poate fi aplicat atât în direcţie verticală, cât şi în direcţie orizontală. Întărire rapidă.
Domenii De Aplicare
Pentru fi xarea de greutăţi mari în piatră solidă şi beton. Poate servi drept mortar de reparaţii sau mortar adeziv pentru elemente din beton. Ataşarea tijelor fi letate, a piuliţelor, a barelor de armătură, a profi lelor etc. Pentru fi xarea de greutăţi medii în cărămidă cu goluri verticale. Fixarea construcţii din lemn, metal, pentru profi le metalice, instalaţii sanitare, racordarea de ţevi, pergole, faţade, jgheaburi pentru cabluri, balustrade, scări, porţi, elemente de asamblare ferestre.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
CA046 C950 PUR Epoxy 400 ml 12 - -
CA646 C950 PUR Epoxy 600 ml 12 - -