yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor 960 ADEZIV PU PENTRU APLICATOR TIP PAI Produsul Anterior FAST&STRONG TOATE MATERIALELE ŞI SUPRAFEŢELE

CURTAIN RAIL ADHESIVE ADEZIV ŞINE PERDELE
Uygulama resimleri
CURTAIN RAIL ADHESIVE ADEZIV ŞINE PERDELE
Adeziv monocomponent profesional, de înaltă calitate, cu forţă de adeziune mare şi o aderenţă iniţială puternică. Potrivit lipirii şinelor şi barelor pentru perdele, fără a fi necesară utilizarea de cleme şi/ sau benzi adezive pentru fi xare.
CURTAIN RAIL ADHESIVE ADEZIV ŞINE PERDELE

Informații despre produs


Caracteristici
Adeziv monocomponent pe bază de spumă, uşor de utilizat, cu întărire rapidă. Pentru lipirea suprafeţelor din piatră folosite în construcţii. Aderenţă puternică la diferite tipuri de beton şi piatră. Aplicaţii interioare şi exterioare. Rezistent la intemperii. Nu contribuie la formarea de punţi termice, datorită proprietăţilor excelente de izolare termică. Practic, uşor de utilizat şi mai economic. Dilatare minimă cât se întăreşte. După fi xare, nu vor mai exista fl uctuaţii de dilatare sau contracţie. Acest adeziv nu va spori apreciabil greutatea elementelor structurale ale clădirii pentru care se foloseste adezivul. Poate suporta temperaturi joase la utilizare – inclusiv 0°. Nu conţine gaze generatoare de aerosoli care dăunează stratului de ozon.
Domenii De Aplicare
Îmbinare blocuri de zidărie pentru pereţii interiori care nu fac parte din structura de rezistenţă. Se recomandă utilizarea pentru fi xarea permanentă a elementelor din piatră sau beton. Pavele/ plăci de beton. Ziduri de sprijin în trepte şi stâlpi/ coloane segmentate. Capace interval gard din piatră reconstituită. Piatră şi cărămizi decorative pentru amenajarea grădinii. Păci de polistiren expandat. Elemente din beton celular uşor. Prefabricate ornamentale. Piatră naturală şi prelucrată. Cărămidă, beton aerat, bolţari din beton sau piatră ponce, plăci de gips-carton; pentru lipirea panourilor de gips-carton. Ideal pentru acele aplicaţii în care dilatarea termică trebuie să fi e minimă. Pentru montări şi izolaţii ale cadrelor de ferestre şi uşi.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
AMS41 MS410 White 290 ml 12 - -
Video