yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor PU ADH 315 ADEZIV PENTRU PAVELE DE CAUCIUC ȘI PARCHET Produsul Anterior WA400 ADEZIV UNIVERSAL PENTRU TAPET & BORDURI

HB260 ADEZIV HIBRID PENTRU PARDOSELI (LEMN & PVC)
Uygulama resimleri
HB260 ADEZIV HIBRID PENTRU PARDOSELI (LEMN & PVC)
Adeziv universal monocomponent elastic hibrid pentru pardoseli. Mulţumită caracterului hibrid, acest adeziv este solvent; nu conţine izocianaţi ori apă. Excepţional pentru montarea parchetului (inclusiv a celui de tip mozaic), duşumele din lemn masiv şi fi xarea acestora pe suporturi poroase şi neporoase.
HB260 ADEZIV HIBRID PENTRU PARDOSELI (LEMN & PVC)

Informații despre produs


Caracteristici
Gata de întrebuinţare: nu este necesară amestecarea în prealabil. Nu afectează calitatea aerului din spaţiile interioare; netoxic, ecologic. Formează cordoane de adeziv stabile, dacă este întins cu ajutorul unei mistrii zimţate. Potrivit pentru sistemele de încălzire prin pardoseală. Rămâne Flexibilitate permanentă. Rezistenţa lipiturii fi nale atinsă după o perioadă scurtă de întărire. Solvent, nu conţine urme de izocianaţi ori apă. Foarte uşor de aplicat.
Domenii De Aplicare
Potrivit pentru lipituri necesare montării diferitelor tipuri de pardoseli: parchet (inclusiv a celui de tip mozaic), duşumele din lemn masiv şi fi xarea acestora pe suporturi poroase şi neporoase.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
- HB260 - 8 kg 1 - -
- HB260 - 15 kg 1 - -
Video