yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor HM774 ADEZIV TERMOFUZIBIL PE BAZĂ DE EVA PENTRU MAŞINI DE PLACAT MUCHIILE DREPTE Produsul Anterior HM220 ADEZIV TERMOFUZIBIL PE BAZĂ DE EVA PENTRU MAŞINI DE PLACAT MUCHIILE DREPTE

HM226 ADEZIV TERMOFUZIBIL PE BAZĂ DE EVA PENTRU MAŞINI DE PLACAT MUCHIILE CURBE
Uygulama resimleri
HM226 ADEZIV TERMOFUZIBIL PE BAZĂ DE EVA PENTRU MAŞINI DE PLACAT MUCHIILE CURBE
Adeziv termofuzibil pe bază de răşină sintetică şi EVA, cu caracter termoplastic – special conceput pentru placarea muchiilor curbe.
HM226 ADEZIV TERMOFUZIBIL PE BAZĂ DE EVA PENTRU MAŞINI DE PLACAT MUCHIILE CURBE

Informații despre produs


Caracteristici
Adezivul termoizolant este utilizat pentru placarea muchiilor curbe, acoperiri, precum şi operaţiuni de amploare implicând lipituri – pentru toate tipurile de maşini de placat locale sau de import – inclusiv cele operate manual. Adeziv cu timp de întărire redus. Potrivit acelor situaţii în care este necesară aderenţa instantanee. Ecologic. Economic. Excelentă putere liantă în stare crudă. Pentru suprafeţe nelipicioase. Inodor. Uşor de folosit.
Domenii De Aplicare
Se recomandă ca temperatura ambientală să fie mai mare de 15 ° C, umiditatea aerului – 65-75%, iar umiditatea materialului cu care se lucrează – de 8-10% în timpul aplicării; adezivul trebuie să fie întins pe întreaga suprafaţă a obiectului pe care se efectuează lipirea.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
GA226 HM226 120°C - 140°C 25 kg 1 - -