yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor PS257 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE (cu Teflon) Produsul Anterior PS253 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE, CU REZISTENTA MEDIE

HP242 HI-PRESSURE
HP242 HI-PRESSURE
Akfix HP242 este un etanseizant usor de aplicat, anaerobic, cu viscozitate redusa pentru conductele utilizate in instalatii hidraulice si pneumatice cu diametre de pana la 50 mm si servomecanisme.
HP242 HI-PRESSURE

Informații despre produs


Caracteristici
Nu se contracta dupa uscarea completa. Buna rezistenta la presiune inalta, vibratii, solventi, temperaturi pana la 150°C, umezeala, si coroziune. Se aplica usor pe elemente de instalatii hidraulice si pneumatice cu diametre de pana la 50 mm si servomecaanisme.
Domenii De Aplicare
Curatati mufele si bornele, inainte de asamblare, cu hartie absorbanta, pentru a indeparta resturile de ulei de la taiere. Aplicati adezivul prin rotire la 360 de grade pe mufe si spigoti. Utilizati hartie absorbanta pentru a sterge excesul de compus in sensul filetului. Asamblati piesele si lasati-le 24 de ore la 22-24°C pentru a asigura uscarea adezivului. Pentru demontare, utilizati scule manuale. Cand demontarea este dificila la temperatura camerei,aplicati incalzirea locala la 150°C si demontati componentele la cald. Apoi, inlaturati mecanic resturile de adeziv si curatati componentele cu un solvent, de exemplu cu acetona.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
HP242_01 - Pipe 50 ml 120 - -
HP242_02 - Pipe 250 ml 36 - -