yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor SPRAY VOPSEA SUPRAFEŢE EMAILATE Produsul Anterior SPRAY VOPSEA BARĂ PROTECŢIE VEHICULE

SPRAY VOPSEA INOX
Uygulama resimleri
SPRAY VOPSEA INOX
Conceput pentru toate fi nisajele de luciu intens, precum si pentru operatiunile de imbunatatiri - in ceea ce priveste culoarea suprafetelor de otelul inoxidabil, pentru adaptarea culorii obiectului la mediul sau înconjurător (testaţi în prealabil culoarea!).
SPRAY VOPSEA INOX

Informații despre produs


Caracteristici
Calitate superioară, corespunzand combinaţiei nitro-combi. Calitate aparte a stratului de acoperire. Excelentă aderenţă pe multe suprafeţe. Flux ridicat, suprafaţe netedă. Potrivit pentru aplicaţii interioare şi exterioare. Rezistent la intemperii, la lumină, la radiaţii UV. Rezistent la şocuri, zgârâiesturi şi la impact. Rezistent la actiunea uleiului de motor, a agentilor de curatare diluati etc. Uscarea rapidă (timpul de uscare depinde de temperatura ambientala, de umiditatea aerului şi de grosimea stratului aplicat).
Domenii De Aplicare
Pentru toate fi nisajele şi reparaţiile de luciu intens, de culoarea oţelului inoxidabil, pentru adaptarea culorii obiectului la mediul in care se incadreaza, care poate contine alte suprafeţe din oţel inoxidabil (testaţi culoarea!). Aplicarea este posibilă în cea mai mare măsură pe toate suprafeţele, de exemplu: metal, lemn, sticlă, ceramică, hârtie, piatră etc.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
423215 - Stainless Steel Silver 400 ml 6 - -