yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor L243 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA MEDIE) Produsul Anterior PS257 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE (cu Teflon)

L222 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA SCAZUTA)
L222 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA SCAZUTA)
Akfix L222 este un fixator de suruburi cu rezistenta scazuta, usor de indepartat. Este destinat tuturor metalelor si in special metalelor cu rezistenta scazuta care se pot deteriora la dezasamblare, de exemplu alama sau aluminiul.
L222 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA SCAZUTA)

Informații despre produs


Caracteristici
Ideal pentru filetele cu rezistenta scazuta ale suruburilor de ajustare. Usor de indepartat. Destinat in special metalelor cu rezistenta scazuta care se pot deteriora la dezasamblare, de exemplu alama sau aluminiul.
Domenii De Aplicare
Curatati suruburile si piulitele, inainte de asamblare, cu hartie absorbanta, pentru a indeparta resturile de ulei de la taiere. Aplicati adezivul prin rotire la 360 de grade pe suruburi si piulite. Utilizati hartie absorbanta pentru a sterge excesul de compus in sensul filetului. Asamblati piesele si lasati-le 24 de ore la 22-24°C pentru a asigura uscarea adezivului. Pentru demontare, utilizati scule manuale. Cand demontarea este dificila la temperatura camerei,aplicati incalzirea locala la 250°C si demontati componentele la cald. Apoi, inlaturati mecanic resturile de adeziv si curatati componentele cu un solvent, de exemplu cu acetona.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
L222_01 - Threadlocker 50 ml 120 - -
L222_02 - Threadlocker 250 ml 36 - -