yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor L270 FIXATOR PENTRU FILET(REZISTENTA MARE) Produsul Anterior L222 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA SCAZUTA)

L243 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA MEDIE)
L243 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA MEDIE)
Akfix L243 este un fixator pentru filet, anaerob, cu rezistenta medie, tixotropic. Produsul se intareste in absenta aerului pe filete metalice.
L243 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA MEDIE)

Informații despre produs


Caracteristici
Previne vibratiile si slabirea imbinarilor filetate. Rezistenta limitata la uleiuri; va fixa anumite parti necuratate de ulei, dar cele mai bune rezultate se obtin pe substrat curat. Formula tixotropica reduce alunecarea si deplasarea produsului inainte de asamblare. Previne coroziunea pieselor asamblate.
Domenii De Aplicare
Curatati suruburile si piulitele, inainte de asamblare, cu hartie absorbanta, pentru a indeparta resturile de ulei de la taiere. Aplicati adezivul prin rotire la 360 de grade pe suruburi si piulite. Utilizati hartie absorbanta pentru a sterge excesul de compus in sensul filetului. Asamblati piesele si lasati-le 24 de ore la 22-24°C pentru a asigura uscarea adezivului. Pentru demontare, utilizati scule manuale. Cand demontarea este dificila la temperatura camerei,aplicati incalzirea locala la 250°C si demontati componentele la cald. Apoi, inlaturati mecanic resturile de adeziv si curatati componentele cu un solvent, de exemplu cu acetona.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
L243_01 - Threadlocker 50 ml 120 - -
L243_02 - Threadlocker 250 ml 36 - -