yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor HM208 BAGHETĂ ADEZIV TERMOFUZIBIL Produsul Anterior L243 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA MEDIE)

L270 FIXATOR PENTRU FILET(REZISTENTA MARE)
L270 FIXATOR PENTRU FILET(REZISTENTA MARE)
Akfix L270 este un fixator monocomponent, cu rezistenta mare (permanent), anaerob, pentru filet. Produsul se intareste in absenta aerului pe filete metalice.
L270 FIXATOR PENTRU FILET(REZISTENTA MARE)

Informații despre produs


Caracteristici
Formula asigura fixarea pieselor metalice; Destinat in special pieselor filetate mari, de ex. bolturi si alte domenii de utilizare care necesita o mare rezistenta. Previne coroziunea pieselor asamblate.
Domenii De Aplicare
Curatati suruburile si piulitele, inainte de asamblare, cu hartie absorbanta, pentru a indeparta resturile de ulei de la taiere. Aplicati adezivul prin rotire la 360 de grade pe suruburi si piulite. Utilizati hartie absorbanta pentru a sterge excesul de compus in sensul filetului. Asamblati piesele si lasati-le 24 de ore la 22-24°C pentru a asigura uscarea adezivului. Pentru demontare, utilizati scule manuale. Cand demontarea este dificila la temperatura camerei,aplicati incalzirea locala la 250°C si demontati componentele la cald. Apoi, inlaturati mecanic resturile de adeziv si curatati componentele cu un solvent, de exemplu cu acetona.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
L270_01 - Threadlocker 50 ml 120 - -
L270_02 - Threadlocker 250 ml 36 - -