yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor SPRAY VOPSEA BARĂ PROTECŢIE VEHICULE Produsul Anterior SPRAY VOPSEA FINISAJ MAT

SPRAY VOPSEA FINISAJ STRĂLUCITOR
Uygulama resimleri
SPRAY VOPSEA FINISAJ STRĂLUCITOR
Oferă un aspect asemănător cromului lustruit ori aurului; efect de lungă durată; pentru netezirea suprafeţelor. Nu este rezistent intemperiilor. Nu este rezistent la abraziune; prin urmare, nu este potrivit pentru pulverizarea pe obiecte de uz casnic, folosite zilnic.
SPRAY VOPSEA FINISAJ STRĂLUCITOR

Informații despre produs


Caracteristici
Substanta acrilică de calitate superioară. Rezistent la apă şi la detergenţii obişnuiţi. Efectul lucios se poate schimba prin frecare sau ştergere energetica. Culoarea conţinutului similara celei de pe capac. Grad foarte bun de acoperire. Luciu intens. Aderenţă excelentă. Debit bun. Suprafaţă netedă. Uscarea rapidă (timpul de uscare depinde temperatura din jur, umiditatea aerului şi grosimea stratului aplicat).
Domenii De Aplicare
Potrivit pentru toate suprafeţele netede precum metalul, lemnul, sticla şi multe materiale plastice de acoperire. Indispensabil asamblării cabinelor, decoratiunilor, aranjamentelor florale etc. Acest produs consituie, de asemenea, o minunata alegere pentru lucrările de artizanat si bricolaj, activitati fie desfasurate acasa, fie in cadrul cursurilor artistice organizate.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
423192 - Gold Effect 400 ml 6 - -
423062 - Chrome Effect 400 ml 6 - -