yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor SPRAY VOPSEA FINISAJ STRĂLUCITOR Produsul Anterior ACRIL VOPSELE SPRAY

SPRAY VOPSEA FINISAJ MAT
Uygulama resimleri
SPRAY VOPSEA FINISAJ MAT
Ideal pentru lucrări de artizanat pentru lemn, metal, sticlă, carton, dar şi plante. Bronce Spray este indeosebi potrivit pentru utilizări decorative interioare; totodată, est indispensabil amenajarii de standuri personalizate, decoratiunilor şi aranjamentelor florale. Acest produs consituie, de asemenea, o minunata alegere pentru lucrările de artizanat si bricolaj, activitati fie desfasurate acasa, fie in cadrul cursurilor artistice organizate.
SPRAY VOPSEA FINISAJ MAT

Informații despre produs


Caracteristici
Substanta sintetică de înaltă calitate. Acoperiri superioare pe termen lung; buna capacitate de umplere. Aderenţă excelentă. Flux ridicat, suprafaţă netedă. Uscarea rapidă (Timpul de uscare depinde de temperatura înconjurătoare, de umiditatea aerului şi de grosimea stratului aplicat). Potrivit pentru obiecte de interior. Rezistent la apă şi la agentii de curatare de uz casnic. Efectul luciului se poate schimba prin polizare intensă sau prin simpla ştergere.
Domenii De Aplicare
Pentru lucrări de artizanat pe lemn, metal, sticlă, carton şi chiar plante. Potrivit pentru utilizări decorative interioare.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
423086 - Gold Effect Matt 400 ml 6 - -
423048 - Silver Effect 400 ml 6 - -