yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor PU WINDSHIELD ADEZIV PU PARBRIZE

ADEZIV AST PARBRIZE
Uygulama resimleri
ADEZIV AST PARBRIZE
Adeziv tixotropic pentru parbrize cu modul de elasticitate ridicat (grad de elesticitate redus) fără izocianaţi, pe bază de polimer MS. Nu este necesară aplicarea unui strat de grunduire. Vă veţi putea deplasa la scurt timp după aplicare, nefiind nevoie să aşteptaţi mult timp. Uşor de aplicat, fără a fi necesară preîncălzirea.
ADEZIV AST PARBRIZE

Informații despre produs


Caracteristici
Etanşare flexibilă şi sigură a parbrizelor autovehiculului. Nu este necesară aplicarea unui strat de grunduire. Ecologic, fără izocianaţi, solvenţi, acizi şi halogeni. Conţinut foarte scăzut de COV. Aderenţă iniţială puternică. Substanţă ecologică, nu conţine izocianaţi, solvenţi, acizi şi halogeni. Produs monocomponent. Uşor de aplicat, nu este necesară preîncălzirea. Întărire rapidă. Fără miros puternic. Modul de elesticitate ridicat. Nu se tasează.
Domenii De Aplicare
Ideal pentru înlocuirea sticlei în cadrul reparaţiilor auto: parbriz, geamuri laterale, geamul din spate şi celelalte suprafeţe de sticlă fixe. Etanşări şi lipituri la trapa auto. Potrivit pentru metale: oţel, aluminiu, cupru, zinc, dar şi sticlă şi fibră de sticlă.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
AMS253 - Black 290 ml 12 - -
AMS353 - Black 600 ml 12 - -