yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor HM220 ADEZIV TERMOFUZIBIL PE BAZĂ DE EVA PENTRU MAŞINI DE PLACAT MUCHIILE DREPTE Produsul Anterior PA380 Heavy Duty Pur Marine Adhesive

PA550 ADEZIV PENTRU FIXARE PVC UTILIZÂND PRESE CU MEMBRANĂ
Uygulama resimleri
PA550 ADEZIV PENTRU FIXARE PVC UTILIZÂND PRESE CU MEMBRANĂ
Adeziv de nouă generaţie pentru lipirea unor materiale ca PVC, PP, PET, ABS de suprafeţe de MDF (în special) folosind prese de vid sau cu membrane folosite în fabricarea de mobilier cu luciu pronunţat (de exemplu: obloane şi uşi de dulapuri, mobilier de bucătărie, baie). Adezivii pentru prese cu membrană pot fi utilizaţi împreună cu agenţi de întărire Akfi x, pentru a creea un o peliculă reticulată caracterizată de aderenţă puternică şi rezistenţă foarte bună la căldură şi umezeală.
PA550 ADEZIV PENTRU FIXARE PVC UTILIZÂND PRESE CU MEMBRANĂ

Informații despre produs


Caracteristici
Uşor de aplicat, are o viscozitate scăzută. Uscare rapidă. Rezistent la umiditate. Materiale sintetice şi naturale. Creează lipituri puternice. Rămâne neafectat de fl uctuaţii de temperatură cu trecerea timpului. Rezistent la condiţii meteorologice adverse şi la diverse substanţe chimice. Formează o peliculă sensibilă la căldură, care oferă un grad ridicat de aderenţă pentru temperatura de activare scăzută pe care o are. Nu dăunează mediului şi sănătăţii.
Domenii De Aplicare
Aderenţă permanentă, fi xarea durabilă. Excelentă rezistenţă la căldură pentru prevenirea delaminării în condiţii de temperaturi ridicate. Proprietăţi excelente de lipire pe majoritatea suprafeţelor din materiale sintetice şi naturale. Vă permite să obţineţi o suprafaţă perfect netedă, pentru fi nisaje cu un grad de luciu satinat. Adeziune iniţială puternică şi temperatura de activare scăzută pentru formarea Waterproof de pelicule sensibile la căldură.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
AMP20 PA550 Plastic Bucket 20 kg 1 - -
AMP01 PA550 Plastic Bottle 1 kg 1 -