yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor PS253 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE, CU REZISTENTA MEDIE Produsul Anterior RT238 RETAINER CU REZISTENTA MARE

PS252 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE, CU REZISTENTA MARE
PS252 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE, CU REZISTENTA MARE
Akfix PS252 este un etanseizant anaerob pentru conducte, cu viscozitate redusa-medie si rezistenta mare. Formula tixotropica reduce alunecarea si deplasarea produsului inainte de asamblare.
PS252 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE, CU REZISTENTA MARE

Informații despre produs


Caracteristici
Se aplica usor pe imbinari filetate si se indeparteaza usor cu scule manuale. Datorita formulei speciale, PS252 se utilizeaza in domenii care necesita rezistenta la presiune sau la uleiuri. Destinat in special imbinarilor cu filet H conform standardului EN 751-1. Produsul este rezistent la temperaturi ridicate, mentinandu-si marea rezistenta.
Domenii De Aplicare
Curatati suruburile si piulitele, inainte de asamblare, cu hartie absorbanta, pentru a indeparta resturile de ulei de la taiere. Aplicati adezivul prin rotire la 360 de grade pe suruburi si piulite. Utilizati hartie absorbanta pentru a sterge excesul de compus in sensul filetului. Asamblati piesele si lasati-le 24 de ore la 22-24°C pentru a asigura uscarea adezivului. Pentru demontare, utilizati scule manuale. Cand demontarea este dificila la temperatura camerei,aplicati incalzirea locala la 250°C si demontati componentele la cald. Apoi, inlaturati mecanic resturile de adeziv si curatati componentele cu un solvent, de exemplu cu acetona.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
PS252_01 - Pipe 50 ml 120 - -
PS252_02 - Pipe 250 ml 36 - -