yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor L222 FIXATOR PENTRU FILET (REZISTENTA SCAZUTA) Produsul Anterior HP242 HI-PRESSURE

PS257 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE (cu Teflon)
PS257 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE (cu Teflon)
Akfix PS257 este un etanseizant pentru conducte, cu viscozitate mare si rezistenta medie. Formula tixotropica reduce alunecarea si deplasarea produsului inainte de asamblare.
PS257 ETANSEIZANT PENTRU CONDUCTE (cu Teflon)

Informații despre produs


Caracteristici
Se aplica usor pe imbinari filetate si se indeparteaza usor cu scule manuale. Datorita formulei speciale, PS257 se utilizeaza in domenii care necesita rezistenta la presiune sau la uleiuri. Dupa uscarea completa, produsul este rezistent la temperaturi foarte ridicate. Destinat in special imbinarilor cu filet H conform standardului EN 751-1. Produsul umple fisuri largi si da bune rezultate la diametre mari (de peste 0.5mm).
Domenii De Aplicare
Curatati suruburile si piulitele, inainte de asamblare, cu hartie absorbanta, pentru a indeparta resturile de ulei de la taiere. Aplicati adezivul prin rotire la 360 de grade pe suruburi si piulite. Utilizati hartie absorbanta pentru a sterge excesul de compus in sensul filetului. Asamblati piesele si lasati-le 24 de ore la 22-24°C pentru a asigura uscarea adezivului. Pentru demontare, utilizati scule manuale. Cand demontarea este dificila la temperatura camerei,aplicati incalzirea locala la 250°C si demontati componentele la cald. Apoi, inlaturati mecanic resturile de adeziv si curatati componentele cu un solvent, de exemplu cu acetona.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
PS257_01 - Pipe 50 ml 120 - -
PS257_02 - Pipe 250 ml 36 - -