yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor R306 ADEZIV PE BAZĂ DE SOLVENT PENTRU PVC RIGID FĂRĂ TETRAHIDROFURAN (THF) Produsul Anterior HM208 BAGHETĂ ADEZIV TERMOFUZIBIL

R305 ADEZIV PE BAZĂ DE SOLVENT PENTRU PVC RIGID
R305 ADEZIV PE BAZĂ DE SOLVENT PENTRU PVC RIGID
Adeziv cu conţinut de tetrahidrofuran stabilizat; este adecvat pentru îmbinări şi fi xări de ţevi; rezistente la tensiunea de forfecare care afectează conductele sub presiune (de exemplu, cele transportând apă potabilă ori gaz metan); poate fi folosită şi la fi tinguri din PVC neplasticizat, la sisteme de tuburi de protecţie pentru instalaţii electrice, jgheaburi, burlane şi ţevi de drenaj pentru sistemele pluviale etc., în conformitate cu recomandările asociaţiei „Plastic Pipe Association” (instituţia care reprezintă interesele celor din industria ţevilor de plastic).
R305 ADEZIV PE BAZĂ DE SOLVENT PENTRU PVC RIGID

Informații despre produs


Caracteristici
Bună rezistenţă la presiuni mari (16 bari). Rezistent la apă. Rezistent la acţiunea diverselor substanţe chimice – în special la acizii anorganici. Întărire rapidă, protecţie maximă împotriva scurgerilor. Excelente proprietăţi de umplere a golurilor. Aderenţă uşoară chiar şi pe suprafeţe mari. Conducte de apă caldă şi rece (60 ° C). Antibacterian. Produsul de faţă este în deplină conformitate cu următoarele standarde: DIN 16970. BS 4346. ASTM-D 2564. NEN 7106.
Domenii De Aplicare
Special conceput pentru: racordarea ţevilor din PVC neplasticizat, precum şi a altor elemente făcând parte din sisteme sanitare supuse unor presiuni de până la 16 PN; adeziv pentru fi xarea acestora în cadrul sistemelor sanitare: sisteme sanitare având conducte din PVC neplasticizat (temperaturi joase ori ridicate); Sisteme sanitare cu conducte din plastic ABS (temperaturi joase ori ridicate); sisteme sanitare cu conducte din PVC clorinat (temperaturi joase ori ridicate).
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
- R305 - 50 gr 25 - -
- R305 - 125 gr 50 - -
- R305 - 250 ml 24 - -
- R305 - 500 ml 12 - -
- R305 - 1000 ml 12 - -