yandex

PRODUSE CU REZİSTENTA LA FOC

ADEZIVI SI CLEIURI

ETANSANTE

PU SPUME

SISTEME DE ACOPERIRE

AEROSOLI

INDUSTRIA AUTO: REPARARE, INGRIJERE

PRODUSE INDUSTRIALE

SPRAY VOPSELE

ACCESORII

Produsul Următor P625 ETANŞANT POLIURETANIC PENTRU CONSTRUCŢII Produsul Anterior UNIVERSAL

ETANŞANT PENTRU PARDSELI DE EXTERIOR
ETANŞANT PENTRU PARDSELI DE EXTERIOR
Monocomponent, anticoroziv, de înaltă calitate, cu întărire rapidă, pe bază de polimer MS. Special onceput pentru pardoseli de exterior, unde sunt necesare proprietăţi speciale, cum ar fi rezistenţa la raze UV, la intemperii, la efectul pe termen lung al scurgerii apei (fie dulce, fie sărată). Este, de asemenea, potrivit pentru etanşarea impermeabilă a punţilor din lemn de tec ale bărcilor.
ETANŞANT PENTRU PARDSELI DE EXTERIOR

Informații despre produs


Caracteristici
Rezistent la umiditate şi la acţiunea diverselor substanţe chimice (apă dulce, sărată, acizi slabi), precum şi la acţiunea razelor UV, la uzură, umiditate şi intemperii. Substanţă ecologică, nu conţine izocianaţi, solvenţi, acizi şi halogeni. Grad mare de elasticitate, indiferent de temperatură. Excelentă aderenţă la numeroase substraturi poroase şi neporoase, fără a fi necesară aplicarea unui strat de grunduire. Poate fi slefuit după întărire. Excelente proprietăţi, cum arfi: întărire rapidă, nu emană mirosuri puternice şi nu se tasează.
Domenii De Aplicare
Adezivul MS Teak Deck este special conceput pentru etanşarea rosturilor de îmbinare dintre pardoseli şi diverse substraturi. Se remarcă aderenţa (fără adaosul unui strat de grund) pe elementele de îmbinare din lemn, beton, plastic, oţel, aluminiu, zinc, cupru, porţelan, ceramică, PVC, metale, poliester, policarbonat, piatră naturală, marmură, oglindă, sticlă şi numeroase suprafeţe poroase. Se recomandă un test preliminar înainte de aplicarea pe materiale plastice, dacă nu aţi mai folosit acest adeziv pe tipul de material plastic utilizat.
Pachet
Cod Stoc Codul Produsului Tip Volum Box Cantitate Cutii Palete Cod de Bare
AMS75 - Black 290 ml 12 - -
AMS76 - Black 600 ml 12 - -